E ndërtuar për

E ndërtuar për


PMS Expert është një platformë online për hotele, e cila ofron të gjitha mjetet e nevojshme për menaxhimin e hotelit tuaj në një sistem të vetëm.

PMS Expert është një platformë online për hotele, e cila ofron të gjitha mjetet e nevojshme për menaxhimin e hotelit tuaj në një sistem të vetëm.
Si funksionon?

Recepsioni juaj në një click!

Reduktoni kohën dhe kostot e menaxhimit të biznesit tuaj. PMS expert ju lejon të fokusoheni në


Nuk ju nevojitet instalim

Sistem i cili është i bazuar në ndërfaqe web, i instaluar në serverat tonë. Mund ta aksesoni kudo përmes një identifikimi të thjeshtë.

Backup Automatik

Ofron hapsirë të palimitueshme, duke bërë të mundur që informacionet të jenë gjithmonë të ruajtura. Të gjitha komunikimet me serverin janë të sigurta dhe të enkriptuara.

Siguri

Pms.expert është i ndërtuar duke përdorur teknologjite më të fundit të mbrojtjes së të dhënave.

Recepsioni juaj në një click!

I dizenjuar për të gjithë, kudo


Sistemi ynë i bazuar në web ka të gjitha funksionet kryesore dhe mjetet që ju nevojitet për të menaxhuar hotelin tuaj.

SISTEMI FRONTDESK

Sistem për menaxhimin e të gjithë rezervimeve, faturave, njoftimeve të hotelit tuaj në një vend të vetëm, kudo ku ndodheni.

CHANNEL MANAGER

Lidhje direkte me Booking, Expedia dhe mbi 100 kanale të tjera. Ruani disponueshmërinë tuaj dhe cmimet gjithmonë të sinkronizuara.

BOOKING ENGINE

Rrisni shitjet tuaja përmes lidhjes në kohë reale me faqen tuaj të internetit. Cdo klient ka mundësinë të rezervojë direkt përmes faqes suaj të internetit.

A e dini se? Zgjedhja e një sistemi të saktë të menaxhimit të hotelit mund të ju kursejë 4 ore punë në ditë?

Zbulo më shumë


Identifikimi në sistem

Kjo faqe shërben për të identifikuar të gjithë përdoruesit e sistemit pëmres një kodi unik i cili ju vjen me sms. Eshtë dizenjuar në mënyrë të tillë që të jetë sa më lehtësisht e aksesueshme nga të gjithë përdoruesit. Cdo përdorues mund të aksesojë dashboard përmes vendosjes së emrit të përdoruesit dhe fjalëkalimit.

Zbulo më shumëDashboard

Në dashboard çdo përdorues sipas të drejtave të vendosura mund të aksesojë pjesë të ndryshme të sistemit. Në të shfaqen të gjitha rezervimet nga kanale të ndryshme, komente të stafit, hyrjet dhe daljet e klientëve dhe cdo gjë tjetër.

Zbulo më shumëRregjistrimi i dhomave

Përmes sistemit mund të rregjistroni të gjithë dhomat e hotelit tuaj, duke i vendosur karakteristikat përkatëse me çmimet dhe sezonet kur ato janë të disponueshme.

Zbulo më shumëMenaxhimi i Rezervimeve

Pms.expert ju lejon të menaxhoni të gjitha rezervimet e kanaleve të ndryshme në një faqe të vetme. Shikoni detajet e rezervimit, nga cila agjensi është mundësuar, kushtet e vendosura dhe gjithashtu pagesat e kryera përmes 1 klikimi. Pas kryerjes së një rezervimi sistemi bën të mundur mbylljen automatike të dhomës përkatëse në të gjitha kanalet e shitjes qe ju keni si : Booking.com, HRS, Expedia, etj.

Zbulo më shumë

Përse ju nevojitet një sistem për menaxhimin e hotelit?

Pavaresisht numrit të akomodimeve që ju ofroni – fokusi juaj kryesorë është klienti. Por si mund ti dedikoni kohë klientëve kur e gjithë koha juaj shpenzohet me punët administrative të hotelit? Për të patur më shumë kohë me klientet tuaj, ju nevojitet të gjeni një zgjidhje që mund të ju ndihmojë me punët operacionale ditore. Implementimi i një sistemi të plotë menaxhimi do të ju ofroj zgjidhjen e të gjitha veprimeve operacionale duke sjelle kështu më shumë kohë për ju.


Përse duhet të zgjidhni një sistem të bazuar në web?

Puna për një hotel është gjithmonë dinamike për të përmirësuar në maksimum shërbimet. Duke qënë kështu ju nevojitet patjetër një sistem i cili është i bazuar në web dhe mund të aksesohet kudo ku ndodheni. Sistemin pms.expert mund ta aksesoni kudo ku ndodheni dhe në çdo pajisje. Të gjitha informacionet janë të ruajtura në mënyrë të sigurtë në serverin tonë, kështuqe ju nuk do të keni nevojë të shqetesoheni për mirëmbajtjen e tij – ne kryejmë cdo operacion të tillë.