Kontakt

Na kontaktoni për të patur mundësinë e një prezantimi më të detajuar nga agjentët tanë.

Detaje kontakti


Për një komunikim më të shpejt dhe urgjent, ju lutem përdorni Live Chat-in që gjendet posht në të djathtë të ekranit tuaj.

We received your message and will contact you back soon.
Bulevardi “Zhan D’Ark”

Tirane, Albania

+355 68 208 0818
+355 44500662

info@pms.expert

Follow Us