E ndërtuar për

E ndërtuar për


PMS Expert është një sistem online për hotele, e cila ofron të gjitha mjetet e nevojshme për menaxhimin e hotelit tuaj në një platform të vetëm.

PMS Expert është një sistem online për hotele, e cila ofron të gjitha mjetet e nevojshme për menaxhimin e hotelit tuaj në një platform të vetëm.
Si funksionon?

Recepsioni juaj në një click!

Reduktoni kohën dhe kostot e menaxhimit të hotelit tuaj. Avantazhet e PMS EXPERT janë:


Nuk ju nevojitet instalim

Sistemi është i bazuar në ndërfaqe web, i instaluar në serverat tonë. Mund ta aksesoni kudo përmes një identifikimi të thjeshtë.

Backup Automatik

PMS EXPERT eshte zhvilluar mbi servera me bandwith dhe hapësitë të palimituar. Kjo gjë bën të mundur të ruajm backupe të vazhdueshme automatike. Informacioni juaj është gjithmon i sigurt!

Siguri

PMS EXPERT komunikon nëpërmjet lidhjeve të sigurta dhe të enkriptuar SSL. Infrastruktura jon është e certifikuar PCI COMPLIANT dhe është subjekt i skanimeve të vazhdueshme nga enti certifikues.

Recepsioni juaj në një click!

I dizenjuar për të gjithë, kudo


Sistemi ynë i bazuar në web ka të gjitha funksionet kryesore dhe mjetet që ju nevojitet për të menaxhuar hotelin tuaj.

SISTEMI FRONTDESK

Sistem për menaxhimin e të gjithë rezervimeve, faturave, njoftimeve të hotelit tuaj në një vend të vetëm, kudo ku ndodheni.

CHANNEL MANAGER

Lidhje direkte me Booking, Expedia dhe mbi 100 kanale të tjera. Channel manager bën të mundur sinkronizimin e cmimeve dhe disponueshmërise në të gjithë kanalet e shitjeve.

BOOKING ENGINE

Rrisni shitjet tuaja përmes lidhjes në kohë reale me faqen tuaj të internetit. Cdo klient ka mundësinë të rezervojë direkt përmes faqes suaj të internetit nepermjet booking engine.

A e dini se? Zgjedhja e sistemit të duhur të menaxhimit të hotelit tuaj mund të ju kursejë mbi 4 ore punë në ditë?

Zbulo më shumë…


Identifikimi në sistem

Kjo faqe shërben për të identifikuar të gjithë përdoruesit e sistemit. Identifikimi është i bazuar mbi TWO-FACTOR AUTHENTICATION. Kjo do të thotë se administratori është ne dijeni të cdo perdoni që tenton te aksesoj sistemin e tij. Ai mund të zgjedhi te lejoj ose refuzoi aksesin e të tjerëve.

Zbulo më shumë...Dashboard

Dashboardi është seksioni i cili ka një vështrim të përgjithshem të gjëndjes aktuale të hotelit, personat e larguar, personat që priten të vijnë si dhe ata që aktualisht gjenden në hotel. Në këtë seksion kryhen veprimet e Check-in, Check-out.

Zbulo më shumë...Rregjistrimi i dhomave

Në këtë seksion kryhet menaxhimi i llojeve të dhomave, njësive, cmimeve ditore dhe fashave të cmimeve. Për cdo cmim/fashë cmimi është e mundur të përcaktohet me cilin kanal online dëshiron të sinkronizohet. Këtu është e mundur të përcaktohen edhe fasha cmimesh vetëm për Booking Engine.

Zbulo më shumë...Menaxhimi i Rezervimeve

Pms.expert ju lejon të menaxhoni të gjitha rezervimet e kanaleve të ndryshme në një faqe të vetme. Shikoni detajet e rezervimit, nga cila agjensi është mundësuar, kushtet e vendosura dhe gjithashtu pagesat e kryera përmes një klikimi. Këtu është e mundur të kryhen rezervime të reja nga recepsioni duke mbyllur në mënyrë automatike disponibilitetin në kanalet online të shitjeve.

Zbulo më shumë...

Përse të zgjidhni PMS EXPERT?

Përmison rutinën operacionale të menaxhimit të hotelit
Sinkronizon cmimet, inventarin dhe dhomat në të gjithë kanalet e shitjes
Jep një vështrim në kohë reale të gjëndjes aktuale të hotelit tuaj
Ndihmon të gjurmoni modifikimet / kancelimet e rezervimeve
Rrit fitimet tuaja duke pranuar rezervime nëpërmjet Booking Engine
Ndihmon të qëndroni në kontakt me klientin që nga dita e rezervimit deri në ardhjen e tij në hotel
Dhe shumë karakteristika të tjera për t’u zbuluar ….


Përse duhet të zgjidhni një sistem të bazuar në web?

Nuk ka nevoj per instalim në PC tuaj
I aksesueshëm kudo në cdo kohë
E pavarur nga probleme fizike apo softwar-ike të kompjuterit
Backup-et kryhen nga shërbime të treta remote
Shkallzueshmeri dhe personalizim më i madh i opsioneve shtesë
Portabilitet më i lartë, i aksesueshëm edhe në pajisje mobile
Nuk nevojiten pajisje harware