Booking Engine

Ne ju ofrojmë mundësinë e implementimit të Booking Engine në faqen tuaj të internetit. Kushdo që viziton faqen mund të rezervojë direkt në të.

REZERVIME TË SIGURTA

Ne përdorim teknologjinë e fundit SSL për të siguruar të gjitha informacionet personale të klientëve.

PAGESA ONLINE

Gjatë rezervimeve në faqen e internetit çdo klientë mund të paguaj direkt përmes kartës së kreditit.

SINKRONIZIM

Çdo rezervim në booking engine sinkronizohet me të gjitha kanalet e shitjes së lidhura, dhe dhoma bllokohet.

Konverto vizitorët e sitit ne klient potencial!

Shumë prej vizitorëve që njihen me hotelin tuaj përmes kanaleve të ndryshme do të vizitojnë faqen tuaj të internetit.
Shndërroni vizitorët në klientë duke i dhëne mundësin e procesimit te rezervimit online përmes booking engine.


Ndërfaqe lehtësisht e aksesueshme

Ndërfaqe e optimizuar

Konverto vizitorët e sitit ne klient potencial!

Karakteritikat e Booking Engine


Të gjithë këto karakteristika ju ndihmojnë në maksimizimin e rezervimeve përmes faqes tuaj.

I lehtë për tu implementuar

Sistem i optimizuar

Plotësisht i modifikueshëm

Responsive

Kode Promocioni

Oferta

Rezervime ne grup

Konfirmime automatike

Lidhje direkte me PMS

Çfarë është Internet Booking Engine?

Nëse keni një faqe interneti të hotelit, nuk duhet të humbni mundësinë e rezervimeve direkt nga faqja. Internet Booking Engine (IBE) mund të integrohet në faqen tuaj të internetit për të rritur numrin e klientëve, të cilët përmes vizitës në faqen tuaj mund të rezervojnë direkt pa u ridrejtuar në kanale të tjera të shitjes.


Përse duhet të integroni Booking Engine në faqen tuaj?

Përgjigjia është e thjeshtë – ju garanton rritjen e rezervimeve. Booking engine është i integruar plotësisht me pjesën tjetër të sistemit, që do të thot se të gjitha rezervimet e reja do të shfaqen në kalendarin e PMS dhe kanalet e tjera të shitjes. Nëse një dhomë rezervohet në kanalet e shitjes – do të mbyllet automatikisht dhe në booking engine.