Sistemi Front Desk

Bën të mundur menaxhimin e inventarit, cmimeve, rezervimeve, faturave si dhe cdo aspekt tjetër të hotelit tuaj.

01

A e dini se?

pms.expert mund të aksesohet kudo ku ndodheni, në çdo moment nga cdo pajisje. Menaxhoni hotelin tuaj në kohë reale!

A e dini se?

Benefitet e pms.expert


pms.expert ju ndihmon të menaxhoni veprimet operacionale të hotelit tuaj si Rezervimet, Faturat, Raporte dhe çdo gjë tjetër.

GJENERIM FATURE

Sistemi ju ofron gjenerimin e faturave për klientët tuaj. Gjithashtu mund ti personalizoni ato me logon e hotelit dhe të dhënat e tij.

RAPORTE PROFESIONALE

Sistemi gjeneron raporte profesionale për financat, shitjet, komisionet dhe çdo gjë tjetër. Qëndroni gjithmonë të informuar mbi çdo gjë.

INTEGRIM ME CHANNEL MANAGER

Në momentin që vjen një rezervim nga Booking Engine, ai menjëherë kalon në pms-në tuaj, pa patur nevojë që ju të kryeni ndonjë veprim.

CHECK IN I SHPEJTE

Shpenzoni më pak kohë me pjesën administrative të Check in dhe Check Out. Veprime të shpejta të automatizuara.

HISTORIKU I VIZITOREVE

Sistemi ofron mundësinë e krijimit të një historiku të vizitorëve. Sa më shumë të njihni klientët tuaj aq më mirë do të keni mundësinë ti shërbeni.

NJOFTIME

Përmes pms.expert do të keni mundësinë të vendosni njoftime të ndryshme për përdoruesit e sistemit apo komente për klientët nga recepsioni.

02

Kalendari – Qëndra e Veprimeve

Kalendari është pjesa qëndrore e sistemit FrontDesk. Ne e kemi dizenjuar atë për të ju ndihmuar të keni maksimumin e rezervimeve, me mjete si:

– Drag & Drop
– Rezervime në Grup
– Lidhje të shpejta
– Ndarje të rezervimeve

Kalendari - Qëndra e Veprimeve

03

Automatizim i cili ju kursen kohen

pms.expert është shumë i përkushtuar në automatizimin e veprimeve. Në besojmë se sistemi duhet të kryejë të gjitha veprimet që mund ti kryej një person.

– Automatizim i e-mails
– Çmime dinamike
– Vendosje automatike e dhomave

Automatizim i cili ju kursen kohen

Ndërfaqe Miqësore Frontdesk

Pjesa më e ngarkuar e ditës në hotele janë check in dhe check outs në recepsion. Në mënyrë që ky proces të përshpejtohet, recepsioni duhet të ketë një sistem të shpejtë dhe të thjeshtë. Gjithashtu të kenë një sistem i cili ofron mundësinë e printimit të faturave dhe të detajeve të rezervimeve.


I thjeshtë për tu aksesuar

Nëse përdorni një sistem të bazuar në Cloud PMS, ndërfaqja juaj do të jetë e aksesueshme kudo dhe në cdo moment që ju nevojitet. Në momentin që ju vjen një rezervim përmes telefonit ose email do të keni mundësinë të vendosni menjëherë atë në sistem për të shmangur rezervimet e dyfishta.