Channel Manager

Channel Manager ruan disponueshmërinë dhe çmimet gjithmonë të sinkronizuara në të gjitha kanalet e shitjes së lidhura dhe vet faqes suaj të internetit. Gjithashtu proceson rezervimet e reja, modifikimet dhe anullimet.

Avantazhet e përdorimit të Channel Manager


Kurseni kohë

Nuk do të ju nevojiten më extranete për tu përditësuar.

Nuk do të ju nevojiten më extranete për tu përditësuar.
Jo Overbooking

Nuk do të keni më rezervime të dyfishta pasi çdo gjë është e sinkronizuar.

Nuk do të keni më rezervime të dyfishta pasi çdo gjë është e sinkronizuar.
Të ardhura

Më shumë kanale më shumë shitje. Përmes këtij sistemi do të keni mundësi të shisni më shumë.

Më shumë kanale më shumë shitje. Përmes këtij sistemi do të keni mundësi të shisni më shumë.
I integruar me pms.expert Channel Manager ju ofron më shumë se mund të mendoni

I integruar me pms.expert Channel Manager ju ofron më shumë se mund të mendoniInformacione

Rezervimet nga të gjitha kanalet e shitjeve vijnë direkt në pms, me të gjitha detajet. Pa patur nevojë që të vendosen manualisht. Pa përsëritje të informacionit.

Kurseni kohë

Modifikimet dhe anullimet e rezervimeve gjithashtu menaxhohen në mënyrë automatike nga vetë sistemi. Pa patur nevojë për komanda nga ju.

Kontroll i plotë

Keni mundësinë të sinkronizoni çmimet, kushtet, ditët e mbyllura apo paketa të ndryshme direkt nga pms.expert. Çdo ndryshim do të shfaqet automatikisht.

Kanalet e shitjes me të cilat mund të lidhet pms.expert


+100 kanale

image
image
image
image

Cfarë është Channel Manager ?

Channel Manager është një modul i cili ju lejon të keni kalendarin dhe cmimet të sinkronizuara me të gjitha kanalet e shitjes online. Shërben për të ju thjeshtëzuar punë. Rekomandohet gjithmonë një pms e bazuar në cloud për të patur mundësi aksesimi kudo ku ndodheni në shitjet tuaja në një platformë të vetme të qëndërzuar.


Përse duhet të përdorni Channel Manager?

Gjatë menaxhimit të hotelit tuaj ju keni vënë re sesa shumë kohë shpenzoni duke sinkronizuar të gjitha kanalet e shitjeve. Vetëm përditësimi i kalendarit në kanale të ndryshme ju merr më shumë se 1 orë kohë. Channel Manager mund të kryejë këto funksione vetëm në disa sekonda. Ju ftojmë të provoni të gjitha benefitet e kësaj teknologjie.