Program online per hotele

PMS EXPERT është një program online për hotele që ndihmon në menaxhimin e dhomave, cmimeve, rezervimeve, faturave dhe hotelit në tërësi.

Paketat

Zgjidhni paketën që jeni i interesuar


Në varësi të kërkesave tuaja, ofrojmë versione të ndryshme të këtij programi menaxhimi për hotele. Cdo version ka specifikat e tij dhe mund të kalohet në cdo moment në një paket tjetër. Konsulto tabelat e mëposhtme:

Paketa Totale

Paketa Totale perfshin cdo gje qe i nevojitet hotelit ne nje sistem te vetem. Ne kete pakete eshte e perfshire PMS + Channe Manager + Booking Engine


Kontakto
FAQ

Pyetje të shpeshta


Për cdo pyetje apo paqartësi tjetër na dërgoni një email në info@pms.expert. Për një komunikim më të shpejt dhe urgjent, ju lutem përdorni chat-in në website.

Cfarë është PMS EXPERT?

PMS EXPERT është një program dhe platform online për menaxhim hoteli, apo shtëpie pushimi.

Sa kohë zgjatë instalimi?

Programi PMS EXPERT vjen në formën e një shërbim online dhe nuk ka nevojë për instalim. Cdo konfigurim kryhet nga ne dhe ndodh brënda një harku kohor prej 24 orësh.

Cfarë njohurish duhet të ketë përdoruesi?

PMS EXPERT është një program i dizenjuar për tu përdorur nga një përdorues me njohuri minimale kompjuterike.

Po në rast se ngel i pakënaqur?

Keni mundësin të kërkoni kthim të parave mbrapsht brënda 1 muaji nga data e nënshkrimit të kontratës në rast se jeni të pakënaqur. *

Në sa kanale mund të lidh hotelin?

Teorikisht numri i kanaleve është mbi 100 dhe përfshin OTA-të si Booking.com, Hotels.com, Expedia.com, Airbnb etj. Limitet varen nga lloji i abonimit tuaj.

Është e mundur të paguaj me këste?

Po, është e mundur të paguhet me këste të personalizuara të përcaktuara bashkarisht me ne gjat nënshkrimin e kontratës.

Është e mundur të migroj nga një tjetër PMS me channel manager?
Po, mund të kaloni në cdo moment në programin e menaxhimit të hotelit PMS EXPERT. Procesin e migrimit dhe konfigurimit e kryejmë ne brënda 48 orësh. Ju nuk do të humbisni asnjë informacion.
Nëse zgjedh të abonohem në programin tuaj të hotelit me channel manager, a do të kem humbje të informacionit të mëparshëm?

Jo, gjithcka do të importohet ne kalendarin dhe dashboardin e PMS EXPERT. Të dhënat tuaj janë të sigurta!

Si mund të njihem më tepër me programin?

Kontaktoni në +355 68 208 0818  ose +355 44500662 për të lënë një takim me agjentët tanë për t’ju prezantuar nga afër me opsionet e programit. Gjithashtu mund të komunikoni me një agjent në LIVE CHATIN e websitit.