PMS EXPERT – Program hoteli

PMS EXPERT eshte nje program hoteli qe vjen ne ndihme te gjithe bizneseve ne menaxhimin e hotelit te tyre.

Cdo aspekt i hotelit tuaj i askesueshëm në një sistem të vetëm!


Ky program menaxhon cmimet, dhomat, rezervimet, inventarin si dhe sinkronizon të gjitha te dhenat me kanalet e shitjeve me anë të channel manager. Nuk ka nevojë për instalim, pasi cdo informacion aksesohet online nëpërmjet një ndërfaqeje shumë intuitive.


Mëso më tepër rreth programit të hotelit
Cdo aspekt i hotelit tuaj i askesueshëm në një sistem  të vetëm!

Integrimi i channel manager

Integrimi i channel manager në një program hoteli ka shumë avantazhe në lehtësimin e punës së recepsionit dhe menaxherit të një hoteli.


Sinkronizim i dhomave dhe njësive të shitjes

SInkronizim automatik i fashave të cmimeve

Azhornim automatik i inventarit me të gjithë kanalet e shitjeve.

Minimizim i mbivendosjeve të rezervimeve

Integrimi i channel manager
CAKTO NJË TAKIM!

Na kontakto në numrin +355 68 208 0818 ose +355 44500662 për të lënë një takim prezantimi me agjentët tanë.
Program hoteli ? Na kontakto!
FAQ

Pyetje të shpeshta


Për cdo pyetje apo paqartësi tjetër na dërgoni një email në info@pms.expert. Për një komunikim më të shpejt dhe urgjent, ju lutem përdorni chat-in në website.

Cfarë është PMS EXPERT?

PMS EXPERT është një program dhe platform online për menaxhim hoteli, apo shtëpie pushimi.

Sa kohë zgjatë instalimi?

Programi PMS EXPERT vjen në formën e një shërbim online dhe nuk ka nevojë për instalim. Cdo konfigurim kryhet nga ne dhe ndodh brënda një harku kohor prej 24 orësh.

Cfarë njohurish duhet të ketë përdoruesi?

PMS EXPERT është një program i dizenjuar për tu përdorur nga një përdorues me njohuri minimale kompjuterike.

Po në rast se ngel i pakënaqur?

Keni mundësin të kërkoni kthim të parave mbrapsht brënda 1 muaji nga data e nënshkrimit të kontratës në rast se jeni të pakënaqur. *

Në sa kanale mund të lidh hotelin?

Teorikisht numri i kanaleve është mbi 100 dhe përfshin OTA-të si Booking.com, Hotels.com, Expedia.com, Airbnb etj. Limitet varen nga lloji i abonimit tuaj.

Është e mundur të paguaj me këste?

Po, është e mundur të paguhet me këste të personalizuara të përcaktuara bashkarisht me ne gjat nënshkrimin e kontratës.

Është e mundur të migroj nga një tjetër PMS me channel manager?
Po, mund të kaloni në cdo moment në programin e menaxhimit të hotelit PMS EXPERT. Procesin e migrimit dhe konfigurimit e kryejmë ne brënda 48 orësh. Ju nuk do të humbisni asnjë informacion.
Nëse zgjedh të abonohem në programin tuaj të hotelit me channel manager, a do të kem humbje të informacionit të mëparshëm?

Jo, gjithcka do të importohet ne kalendarin dhe dashboardin e PMS EXPERT. Të dhënat tuaj janë të sigurta!

Si mund të njihem më tepër me programin?

Kontaktoni në +355 68 208 0818  ose +355 44500662 për të lënë një takim me agjentët tanë për t’ju prezantuar nga afër me opsionet e programit. Gjithashtu mund të komunikoni me një agjent në LIVE CHATIN e websitit.